زعفران دشمن سر سخت ویروس کرونا
تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از ضروریات بوده که در طی دو سال اخیر و با شیوع ویروس کوئید 19 یا کرونا، به طور جدیتری مورد توجه جامعه قرار گرفته است.
در کنار عواملی مانند کاهش استرس، تحرک کافی و دوری از محیط های آلوده، مصرف مواد غذایی میتواند نقش بسیار موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا کند.
گیاهانی که در طب سنتی با طبع گرم شناخته میشوند یکی از گزینههای اصلی در این زمینه به شمار میرود.
دمنوش و یا غذاهای تهیه شده از گیاهانی مانند زعفران، آویشن، زنجبیل، هل و سیاه دانه در افزایش قدرت دفاع بدن در برابر ویروسها و باکتریها بسیار موثر واقع میگردد.
زعفران را میتوان به تنهایی دم کرد و یا آنرا با چای ترکیب نمود تا با ذائقه افرادی که به مصرف روزمره چای عادت کردهاند، سازگاری بیشتری داشته باشد.
البته باید توجه داشت که طبع گرم زعفران به نسبت اکثر گیاهان دیگر شدیدتر بوده و میزان مصرف آن نباید از حد اعتدال خارج گردد.
0 نظرات